Profi Hair Shop deschide un nou magazin în Centrul Comercial Felicia!

 

Profi Hair Shop a deschis la Centrul Comercial Felicia, în data de 15 februarie, primul magazin din Iași. Renumit în țări precum Germania sau Austria, brandul Brandul Profi Hair Shop s-a lansat și în Iași din dorința de a oferi frumusețe, eleganță și stil, prin comercializarea unor produse profesionale pentru îngrijirea părului.

Magazinul se adresează atât saloanelor de înfrumusețare, cât și utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gamă diversificată de produse: vopsele de păr, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, crème de îngrijire sau produse electrice profesionale pentru coafat.

profihairshop-felicia-iasi

profihairshop-felicia-iasi

profihairshop-felicia-iasi

Sub îndrumarea consultanților specializați din magazin, puteți fi propriul stilist sau puteți folosi produse profesionale de styling, la voi acasă. Toate produsele comercializate sunt 100% originale și verificate, pentru a oferi clienților o experiență calitativă, care poate fi comparată cu cele din saloanele de înfrumusețare.

Cele mai importante branduri de styling le găsiți la Profi Hair Shop

Magazinul vă oferă branduri precum L´Oreal Professional , Wella Professional, L´Oreal Kerastase, Joico, Oro Therapy, Opi, Mex sau Babyliss și garantează pentru serviciile pe care consultanții din magazin le vor oferi clienților. În această perioadă, Profi Hair Shop vă așteaptă cu oferta lunii februarie, prin care puteți beneficia de o reducere de -20% la toate produsele din gama Wella Professionals sau Londa Professional.

profihairshop-felicia-iasi

profihairshop-felicia-iasi

profihairshop-felicia-iasi

profihairshop-felicia-iasi

profihairshop-felicia-iasi

La Centrul Comercial Felicia, magazinul Profi Hair Shop vă garantează prin serviciile personalizate, o experiență de shopping unică, accesibilă, pentru a vă bucura din plin de produsele brandurilor preferate, în fiecare zi.

(Visited 2.937 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii