Marsala – culoarea anului 2015!

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori a ales pentru 2015 culoarea marsala ca fiind culoarea anului.

Această culoare superbă de roşu teracotă, marsala, votată oficial de cei mai mari experţi în domeniu, se regăseşte cu o mare popularitate atât în cosmetică, cât şi în vestimentaţie. Marsala este o nuanţă pământie de vin roşu sau roşu bordo, este culoarea bogăţiei, transmite căldura pământului, oferă stil. Marsala se poate regăsi atât în amenajările interioare, cât şi în domeniul modei, de bărbaţi şi femei.

culoarea anului 2015marsala Culoarea-anului-2015  marsala culoarea anului 2015

Cum purtăm culoarea anului 2015?

Marsala este o culoare perfectă în anotimpul rece, fiind în deplin acord cu culorile naturii toamna și contrastând perfect cu zăpada iarna. Vara se recomandă nuanțe ceva mai calde pe materiale ușoare, vaporoase. Este o culoare roială, perfectă la cocktailuri sau evenimente formale.

Dacă nu este tocmai genul tău de culoare, poți adopta totuși acest trend sub forma accesoriilor. O pereche de botine din piele întoarsă de culoare Marsala sunt șic în aproape orice combinație, sau poți înlocui pantofii roșii de lac, prea țipători pe timp de zi, cu unii grena. În magazine poți găsi deja o mulțime de piese în această culoare, de la haine până la accesorii.

culoarea-anului-2015-marsalas-vin-rubiniu-bordo-grena-burgundy marsala-pantone-594-culoarea-anului-2015 unnamed

Spor la purtat această culoare în ținute cât mai frumoase!

(Visited 9.800 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii