Magie de iarnă la Centrul Comercial Felicia

Decorațiunile de Crăciun de la Centrul Comercial Felicia te vor purta pe un tărâm al gheții și al zăpezii. Vino și tu să le vezi și să te pozezi în sania omului de zăpadă, cu bradul căsuță sau cu bradul realizat din rochii elegante.

Iarna aceasta ești învăluit de albul zăpezii, de albastrul deschis al gheții și de mii de licurici de lumină, la Centrul Comercial Felicia!

sanie-cu-ren-decoratiuni-craciun-centrul-comercial-feliciadecoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-sanie-cu-brazidecoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-brad-cu-trecerefelicia-concurs-premii-pe-loc  decoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-tombola-concurs-premii   decoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-brad-rochii-unicdecoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-brad-din-rochii-3decoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-brad-din-rochii-2decoratiuni-iarnadecoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-frozen decoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia-brad-din-rochii      poze-decoratiuni-craciun decoratiuni-craciun-centrul-comercial-felicia

Te așteptăm la Centrul Comercial Felicia!

(Visited 284 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii