Lee Cooper toamnă – iarnă 2017/2018: #LONDONISINOURJEANS

Cu fiecare colecție pe care o lansează, Lee Cooper aduce și mai mult din moștenirea britanică, pe care o poartă. Începându-și istoria în 1908 ca un brand de jeans, Lee Cooper era uniforma muncitorilor londonezi – piese durabile, confortabile, încărcate cu personalitatea celui ce le poartă. De atunci și până acum, Lee Cooper a fost, pe rând, uniforma muncitorilor, a soldaților, a starurilor rock britanice din anii 70 și a fashion icon-urilor din anii 2000.

Respiră și trăiește și tu aerul artistic Lee Cooper, brandul est – londonez născut în cel mai cool cartier britanic: #LONDONISINOURJEANS

https://felicia-iasi.ro/news/aniversare-10-ani-de-poveste/

W O M E N  C O L L E C T I O N

Noua colecție pentru femei se învârte și ea în jurul denimului autentic britanic cu eticheta Lee Cooper. Astfel, se conturează ținute potrivite mai multor momente ale zilei, dar și unor activități diferite – de la dimineți devreme către cafea și birou și seri târzii în oraș cu prietenii. Piesele cheie devin puloverele, bluzele tricotate, vestele și gecile matlasate, tricourile din bumbac cu maneca lunga. Colecția mai include pulovere fin tricotate în nuanțe roz pudrate și cardigane lungi, pentru un plus de feminitate chiar și în ținute casual. Întregirea ținutelor complete Lee Cooper se face cu cămăși din bumbac sau denim, jachete din imitație de piele.

Ca detalii cheie se remarcă torsadele plasate pe tricotaje, steagul britanic ce se regăsește pe zona frontală a tricourilor și pe pulovere și etichetele roșii cu numele brandului, poziționate pe buzunarele perechilor de jeans. Paleta cromatică este formată din culori specifice toamnei. Începem cu negru pentru ținute all black, completăm cu bleumarin, albastru, culori reliefate de roșu, gri, bej și alb.

2+lee+cooper+felicia+2017

3+lee+cooper+felicia+2017

M E N  C O L L E C T I O N

Piesele colecției de bărbați sunt puternice și potrivite bărbatului contemporan și activ. Regăsim aici geci și veste matlasate din fâș, cu și fără glugă, pulovere fin tricotate sau cu ochiuri mari și închidere tip jacheta, cămăși din denim simplu sau cadrilat sau cămăși clasice, cu mânecă lungă și imprimeu discret. Nu lipsesc tricourile din bumbac, cu diferite inscripționări statement pentru brandul britanic, dar nici jachetele sau hanoracele din bumbac cu detalii contrastante și închidere cu fermoar. Un plus de masculinitate și atitudine british aduc jachetele din imitație de piele, pe care recomandăm să le purtați cu jeans autentic Lee Cooper!

Cu o cromatică similară celei din colecția pentru femei, respectiv cu nuanțe de albastru închis, maro, vișiniu, roșu, bleu și gri, colecția Lee Cooper toamnă – iarnă 2017/2018 destinată bărbaților emană forță și atitudine pur masculină. Culorile se combină cu liniile precise ale hainelor, dar și cu detaliile statement redate de faimosul romb, simbol de identificare al brandului, și care poate fi găsit pe buzunarele pantalonilor, dar și in zone cheie ale celorlalte piese vestimentare.

4+lee+cooper+2017

5+lee+cooper+felicia+iasi+2017

D E N I M C O L L E C T I O N

Sunt jeanși și SUNT JEANȘI.

Sunt acei jeanși pe care ii pui pe tine și pleci repede să faci lucruri și SUNT JEANSI, pe care îi pui pe tine și simți că poți face orice.

Iți dau încredere în tine, îți flatează silueta, îți îmbrățișează formele și te fac să te simți puternică și bine în pielea ta.

#LONDONISINOURJEANS spune povestea ta și a perechii tale de jeans preferată. ACEA PERECHE din denim de calitate, cu înscripțiile statement ale etichetei roșii Lee Cooper ce simbolizează denimul autentic britanic, original East London, cu tradiție de la 1908.

Colecția toamnă iarnă 2017/2018 vine cu croieli ce au fost gândite și perfectate în ani, cut-uri ce urmează tendințele, dar și liniile clasice. Skinny, straight-cut, boot-cut și boyfriend: 4 tipuri de jeans, în diferie nuanțe de albastru, pentru ca tu să le probezi, să te îndrăgostești și să te reîndrăgostești de tine purtând jeans.

Poartă și tu, cu mândrie și atitudine, noua ta pereche de JEANS LEE COOPER.

(Visited 380 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii