KVL Urban Free Style | colecția de vară 2015

KVL Urban Free Style | vară 2015

Când spui vară, te gândeşti automat la vacanţă, iar când spui Urban Free Style nu ai cum să nu te gândeşti la KVL!

Spiritul KENVELO se transformă în KVL Urban Free Style cu linia sa modernă şi versatilă ce se regăseşte din plin în noua colecţie de vară KVL 2015, în care iubitorii acestui brand fresh şi în tendinţe au posibilitatea de a se bucura de aerul de vacanţă emanat de piesele colecţiei. Imaginea unor tineri relaxaţi şi lipsiţi de griji care se bucură de tot ceea ce înseamnă vară (litoral, călătorii, surfing, nisip) domină colecţia estivală. Totodată, colecţia este una plină de libertate şi curaj şi poate fi purtată cu brio nu doar în zona mării, ci şi în peisajul urban.

KVL-Vara-2015

W o m e n C o l l e c t i o n

Colecţia KVL combină elemente de Urban Free Style cu elemente delicate şi feminine. Efectul final este unul foarte modern, perfect adecvat sezonului şi care ne prezintă o femeie activă, puternică şi ancorată în prezent, dar care îşi accentuează feminitatea cu ajutorul hainelor KVL ce-şi spun povestea lor într-un decor estival.

Piesele atemporale cu croială clasică, aşa cum sunt pantalonii scurţi din denim, ies în evidenţă prin detalii extrem de feminine, ca dantela, în timp ce materialele folosite pentru confecţionarea topurilor, tricourilor sau rochiilor sunt specifice verii şi dominate de un pattern floral.

Bluzele navy cu mânecă lungă sau scurtă nu lipsesc din această colecţie KVL de vară, detalii precum florile miniaturale sau decolteul în en coeur regăsindu-se în aceste piese vestimentare. Totodată, colecţia abundă în tricouri simple sau imprimate, rochii delicate scurte ori lungi, cămăşi fără mânecă şi bermude.

Paleta cromatică a colecţiei KVL este una specifică pentru Urban Free Style, împrumutând din ritmul de viaţă activ al tinerilor de azi culori precum albastru, alb, roşu, roz, bleu, galben aprins, turcoaz şi fuchisa. Frunza de palmier este prezentă ca imprimeu pe cele mai multe piese, alături de orhidee, hibiscus şi alte flori tropicale. Materialele folosite sunt uşoare şi comode, ceea ce-i permite corpului să simtă şi mai bine aerul degajat de vacanţă.

Nu au fost neglijate accesoriile, care conţin detalii din piesele de bază ale colecţiei şi care completează restul articolelor create în spiritul Urban Free Style.

KVL-Vara-2015

M e n C o l l e c t i o n

Colecţia dedicată bărbaţilor se remarcă prin tricouri la baza gâtului sau polo, uni sau cu diferite imprimeuri în zona pieptului. Desenul frontal are de cele mai multe ori grafie vintage sau combină imaginile inspirate din zona de surf şi cea a naturii cu cele ale echipelor sportive din colegiile americane.

Din colecţie mai fac parte pantalonii scurţi din mai multe tipuri de denim, cu tivul răsucit, dar şi cămăşile cu mânecă scurtă şi material înspicat. Ca accesorii se remarcă ochelarii de soare, pantofii sport din canvas şi curelele din material textil.

Paleta cromatică este alcătuită din nuanţele de verde, gri, albastru, bleu, galben, vernil, bleumarin şi alb. În ceea ce priveşte materialele folosite în aceste piese KVL Urban Free Style, cel mai utilizat este bumbacul simplu sau în amestec cu alte fibre textile, pentru un plus de mobilitate şi confort.

KVL-Vara-2015

În acest sezon, KVL a cooptat-o pe Otilia, artista ce interpretează super hit-ul Bilionera, pentru a fi imaginea de campanie introductivă în noul spirit Urban Free Style estival.

Proiectul multimedia – foto si video – “KVL presents Otilia” – o urmareste pe artistă în aspectele esențiale ale vietii sale cotidiene, spiritul Urban Free Style fiind capturat prin ținutele complete KVL.

KVL-Otilia

Te așteptăm în magazinul Kenvelo din Centrul Comercial Felicia pentru a descoperi noua colecție!

(Visited 821 time, 2 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii