Kenvelo primăvară-vară 2015

Versatilitate şi modernism în colecţia Kenvelo primăvară-vară 2015

Posibilităţile nelimitate de petrecere a zilelor din lunile călduroase ale anului au fost sursa de inspiraţie a colecţiei Kenvelo primăvară-vară 2015, care a combinat stilurile hipster, preppy, boem, tropical, urban stradal, imprimeurile florale şi elemente din deşert şi a creat un melanj perfect de sezon. Colecţia este şi o întoarcere la nonşalanţă, relaxare şi induce acel summer-mood atât de aşteptat de toată lumea.

KVL-Primavara-Vara-2015-08

Cu stilul grafic specific finalului anilor ’80 şi începutul anilor ’90, hainele colecţiei sunt efervescente şi exuberante. O tuşă de rafinament este dată de referinţele la Paris, oraş etern al iubirii, şi de grafia vintage, care reproduce cu precizie simbolurile trecutului.

Prima parte a colecţiei Kenvelo primăvară-vară 2015 se învârte în jurul zonei preppy, pigmentată de imprimeuri maritime şi grafice. Inspirată de o călătorie lungă prin deşert, partea a două a colecţiei este influenţată de imprimeuri florale difuze şi de stilul bohemian chic, de imprimeuri tribale şi de indicatoare stradale.

Deşertul este doar un popas în călătoria Kenvelo, pentru că alte opriri au loc în Miami, California sau într-o însorită insulă tropicală, cu apă albastră şi cocktailuri obligatorii. Ultima parte a colecţiei a avut ca punct de inspiraţie stilul urban street, benzile desenate, zona pop art şi street art, skateboard-ul şi surfing-ul. Folosirea efectelor negative în lucrările artistice, dar şi în colaje şi piesele manual realizate conferă hainelor un look urban.

WOMEN COLLECTION

Piesele preppy inspirate de simboluri nautice, numere, materiale dungate sau logo-uri ale echipelor de sport din universităţile americane dau startul colecţiei pentru femei. Articolele combină modele grafice, florale, desene manuale cu Parisul, inimi şi simboluri nautice. Florile exotice, fructele tropicale şi de sezon (pepene verde, ananans, banane) şi culorile aprinse se identifica şi ele cu piesele dedicate femeilor.

KVL-Primavara-Vara-2015-02

Colecţia este variată şi conţine o serie de articole de care nu ne putem lipsi în acest sezon. Tricourile repetă croiala unor modele apreciate sezonul trecut, dar au şi forme noi. Cămăşile şi topurile feminine ţesute sunt din viscoză, pantalonii au o croială mai relaxată, iar pantalonii scurţi vin cu o nouă lungime, până la jumătatea coapsei, fiind mai lejeri pe picior faţă de sezonul anterior.

Costumele de baie continuă linia celor mai vândute variante de anul trecut, dar aduc şi modele noi, cu sutien push-up. Rochiile sunt nelipsite din colecţie şi sunt extrem de variate, fiind scurte, lungi, strâmte, largi sau cloş. Ele au culori diverse şi puternice şi sunt fabricate din materiale imprimate sau din denim. Noi croieli şi materiale s-au folosit şi la fuste, care sunt strâmte, din materiale uni, ori sunt cu croială skater, din materiale imprimate.

MEN COLLECTION

Cu piese relaxate şi combinaţii îndrăzneţe de imprimeuri şi texturi, colecţia pentru bărbaţi iese la fel de mult în evidenţă că cea pentru femei. Şi aici regăsim tricouri care reeditează modelele îndrăgite ale sezonului trecut, dar şi modele noi, potrivite lui 2015. Cămăşile cadrilate, hanoracele, bluze cu mânecă lungă şi jachetele fac parte şi ele din aceasta colecţie.

KVL-Primavara-Vara-2015-04

Pe lângă inspiraţia preppy, urban street sau tropicală, colecţia pentru bărbaţi a împrumutat câte ceva din lucrările de artă vintage, manual create şi inspirate din logo-urile echipelor sportive. Nu a fost uitată magică zonă a deşertului, nici incursiunile cu motocicleta, la apus, şi semnele vintage plasate pe marginea drumului nisipos.

PALETA CROMATICĂ

Culorile dominante ale articolelor sunt, pentru prima şi a doua parte a colecţiei, albastru deschis şi închis, roşu, alb, roz, portocaliu, turcoaz, galben, fuchsia şi corai aprins. În ceea ce priveşte ultima parte a colecţiei, paleta cromatică este o combinaţie între culori puternice şi pasteluri: tonuri de albastru, roz, verde maritim, fuchsia, lime, negru.

DETALII CHEIE

Pe lista detaliilor cheie se numără butonii şi nasturii marcaţi cu logo-ul firmei, cusăturile de ranforsare sau decorative, etichetele textile atent cusute în interiorul produsului şi logo-ul brodat cu aţă în culori contrastante sau identice cu fundalul.

DENIM COLLECTION

Blugii pentru bărbaţi au croieli şi culori diferite: slim, în albastru clasic şi închis, straight, în albastru închis, regular, în albastru deschis şi închis, şi loose, în albastru închis. Nu lipsesc pantalonii scurţi din denim, în albastru clasic şi albastru închis. Detalii precum cusăturile accentuate ale buzunarelor pentru monezi şi ale buzunarelor din spate, sau imprimeul plasat pe lateralul pantalonilor scurţi din denim conferă perechilor de jeans o notă de actual.

KVL-Primavara-Vara-2015-05

În ceea ce priveşte denimul pentru femei, acesta se regăseşte în blugii cu croială slim şi culoare albastru închis şi deschis, straight, în albastru clasic şi albastru închis, Capri, în albastru clasic, şi boyfriend, în albastru deschis. Pantalonii scurţi din denim acoperă toată paleta de albastru şi sunt fie foarte scurţi, fie au o lungime apropiată de genunchi. Detaliile noi sunt redate de cusături accentuate ale buzunarelor frontale pentru monezi şi ale buzunarelor din spate, broderii şi alte accente feminine pe buzunarele din spate şi pe talie.

Te așteptăm în magazinul Kenvelo din Centrul Comercial Felicia pentru a descoperi noua colecție!

(Visited 1.327 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii