Idei de ținute pentru birou

Pentru a alcătui o ținută office ai nevoie de câteva elemente cheie în garderoba ta. Cele mai esențiale sunt cămașa albă și sacoul cu o tăietură clasică. Cu aceste două elemente poți alcătui aproape orice ținută office dorești: fie că este vorba despre o ținută office clasică, una minimalistă, una modernă sau una foarte strictă.

Cămașa albă transmite ideea de organizare și ordonare. La birou, nu trebuie să atragă atenția felul în care ești îmbrăcată, ci ceea ce transmiți și propui pentru business-ul respectiv. Deci, cămașa albă te va face să fii într-o zonă de confort atunci când ai de suținut o prezentare și vei fi sigură că toate persoanele vor fi atente la discursul tău, nu la modul în care ești îmbrăcată.

Sacoul vine să completeze ținuta și reprezintă  o notă de profesionalism. O ținută în care porți un sacou impune respect și admirație din partea celor din jur.

Mai jos poți vedea câteva propuneri de ținute realizate cu ajutorul unei cămăși albe și a unui sacou.

La magazinele Viada sau Ina Design din Centrul Comercial Felicia poți găsi cele mai variate modele de cămăși și sacouri, cu ajutorul cărora îți poți crea ținutele business dorite!

camsa-alba-tinute-birou

sacou-viada

 

 

 

inute-pentru-femei-office Tinute-pentru-femei-business skirt-suit-outfit-birou  minimalistic-outfit-office outfit-masculin-birou  sacou-gri-idei-tinute-pentru-birou tinuta-office-pentru birou

(Visited 2.593 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii