Decembrie te aşteaptă cu reduceri, la Valigeria!

Tu ţi-ai planificat vacanţa? Valigeria ştie că o călătorie se măsoară în experienţe şi amintiri plăcute şi de aceea te scapă de grija pregătirii bagajului,  pentru a avea parte de o nouă aventură.

Magazinul Valigeria oferă soluţii inovatoare pentru patru game de produse:

  • travel (genţi de voiaj pentru excursiile dumneavoastră);
  • business (un accesoriu potrivit pentru orice om de afaceri);
  • casual (produse necesare activităţilor zilnice,pentru domni şi doamne);
  • accesorii pentru călătorii, conferind confort, calitate şi încredere.

valigeria-felicia-accesorii-calatorie

valigeria-felicia-reduceri-cadouri

Luna decembrie este un simbol al magiei, o lună dedicată cumpărăturilor, luna în care dorim să-i facem fericiţi pe cei dragi, iar pentru a reuşi, în magazinul Valigeria te aşteaptă numeroase reduceri. O gamă variată de produse este redusă acum, tocmai din dorinţa de a-ţi satisface cât mai multe nevoi.

Dar dacă tot a venit vorba despre cadouri, ştim că uneori acest lucru ne poate da bătăi de cap. Vrem să fie perfect, original şi pe placul persoanei dragi. Ei bine, Valigeria vine în ajutor cu idei de cadouri atât pentru el, cât şi pentru ea. În perioada sărbătorilor, ai reduceri de până la 50% la majoritatea articolelor: genți, portofele, curele sau trollere.

valigeria-felicia-cadou-reduceri

Mănuşi, genţi, curea

valigeria-felicia-cadou-reduceri

Troller, ghiozdan

valigeria-felicia-cadou-reduceri

Portofel, husă pentru laptop

Lasă-te răsfăţat în perioada sărbătorilor de iarnă şi bucură-te de magie, alături de ofertele gândite special pentru tine. Alege cadoul perfect la un preţ avantajos.

Vino în Centrul Comercial Felicia şi descoperă calitatea, stilul și eleganța accesoriilor din magazinul Valigeria, la prețuri speciale.

(Visited 171 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii