Cum să porți vesta de blană în ținute fashion?

Blana artificială s-a reîntors în acest sezon în preferințele creatorilor de modă, designerilor și este foarte des văzută în moda de stradă!  Toamna, când încă nu suntem obișnuite să purtăm paltoane groase, o vestă de blană luată peste un sacou, o haină sau o geacă de piele ne transformă ținuta într-una călduroasă și fashion în același timp!

Iată mai jos câteva combinații simple în care poți integra o vestă de blană pentru un look interesant:

Pentru plimbări în oraș, optează pentru o bluză peste care poți adăuga vesta de blană. Dacă ești mai friguroasă din fire, înainte de a pune vesta poți lua și un sacou pe dedesubt, efectul de layering fiind unul foarte plăcut.

vesta blana

Dacă te îndrepți spre birou, vesta luată peste cămașă rupe din monotonia ținutelor office. Nu uita să accesorizezi ținuta cu un colier statement!

articol vesta blana1

Cea mai curajoasă combinație adopată de fashioniste este combinarea vestei de blană cu rochii lungi, vaporoase! Efectul este unul wow și întoarce cu siguranță multe priviri.

rochie

Tu ce variantă ai încerca?

Dacă îți plac propunerile noastre dar nu ai încă o vestă de blană, avem mai jos câteva variante de vestă de blană pe care le găsești în Centrul Comercial Felicia:

vesta blana1

Toate cele 3 modele le găsești în magazinul RVL.

vesta blana

Ambele modele de vestă de blană naturală le găsești la RVL, la Felicia.

vesta blana

Modelele din dreapta și stânga sunt de la ORSAY iar modelul din mijloc este de la RVL.

Care este modelul tău preferat de vestă și cum ai îmbrăca-o?

(Visited 14.038 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii