Creează ținute funny cu ajutorul cizmelor din cauciuc

Chiar dacă pentru mulți dintre noi cizmele din cauciuc reprezintă un subiect tabu, acestea și-au făcut tot mai mult simțită prezența în lumea modei. De aceea și producătorii de încălțăminte au dezvoltat noi și noi modele de cizme din cauciuc care mai de care mai haioase. Poți opta pentru modele cu flori, animale, peisaje, buline sau inimioare.

cizme-din-cauciuc-colorate

tinuta-cu-cizme-din-cauciuc

tinuta-cu-cizme-din-cauciuc-roz

tinute-cu-cizme-cauciuc

Nu ezita să porți cizme din cauciuc pe o vreme mohorâtă, îți vor înveseli ziua și vor atrage privirile tuturor curioșilor. Pentru a nu da greș, cel mai important este să alegi perechea potrivită pentru înălțimea și forma corpului tău.

  • Dacă ești o persoană înaltă, poți alege o pereche de cizme lungi, pe care le poți purta atât la pantaloni, cât și la rochii sau fuste.
  • Dacă ai o înălțime medie, alege cizmele scurte sau de înălțime medie, evită să le porți cu pantaloni largi sau care sunt într-o culoare total contrastanta cu cizmele.
  • Dacă ai o înălțime medie spre mică optează pentru modelele scurte de cizme și poartă-le doar cu pantaloni skinny sau cu fuste sau rochii. Astfel îți vor lungi piciorul.

Te așteptăm la Deichmann în Centrul Comercial Felicia pentru a alege perechea preferată de cizme din cauciuc!

cizme-din-cauciuc-scurte cizme-din-cauciuc-cu-flori cizme-din-cauciuc-negre

(Visited 1.391 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii