Colecția primăvară – vară 2015 de la Nissa

NISSA promovează dress-code-ul pentru finețe, ținutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative și culori care le scot din anonimat și le plasează într-o sferă de high fashion. Realizate din materiale delicate, prețioase, în tonuri calde, colecțiile ies în evidență prin croială și detaliile elaborate, punând accent pe accesoriile realizate manual. Linii feminine, croiala impecabilă, complexitatea designului și a printului, a atenției deosebite în alegerea materialelor, permit expresia totală a corpului feminin, toate având amprenta romantismului și al stilului clasic-chic, dar totodată având aerul modern al femeii puternice.

Diversitatea pieselor din colecțiile NISSA, variațiile de culoare și croiala fină permit ca acestea să fie purtate cu ușurință de doamne și deopotrivă de domnișoare încrezătoare, toate căpătând un aer aparte potrivit oricărui tip de personalitate feminină.

Colecția de primăvară – vară 2015 aduce în atenția noastră o reinterpretare a feminității prin croieli simple, culori pastelate, printuri forale și geometrice.

Vă lăsăm mai jos în compania unei selecții de articole din colecția primăvară – vară 2015:

pantaloni-la-dungă pantalon-office-evazați rochie-nissa fusta-alba-nissa colectie-primavara-vara-2015 colectie-primavara-vara-2015 nissa-primavara-vara-2015 nissa-primavara-vara-2015 nissa-primavara-vara-2015

Te așteptăm în magazinul Nissa din Centrul Comercial Felicia pentru a admira întreaga colecție!

(Visited 1.256 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii