Ce jachete pentru femei se poartă în sezonul de primăvară 2015?

Iată că am scăpat de zilele friguroase de iarnă, de paltoanele groase, în culori închise…și spunem bun venit în garderobă hainelor ceva mai subțiri, în culori vii și printuri îndrăznețe!

Dacă ești în căutarea unei hăinuțe de primăvară, care să te protejeze de vântul primăvăratec dar în același timp să îți permită lejeritate în mișcare, venim în ajutorul tău cu câteva articole de acest gen, în conformitate cu tendințele pentru acest sezon:

1) Geaca de piele

Geaca de piele este un element atât de versatil și prezent în toate colecțiile, încât și-a câștigat fără probleme titlul de element „must have” în orice garderobă. La magazinul Coax din Centrul Comercial Felicia vei găsi geci din piele ecologică cu diferite croieli, la prețuri super accesibile! Iată doar câteva modele pe care le poți găsi în magazin:

geaca-de-piele-femei geaca-de-piele-femei geaca-de-piele-femei geaca-de-piele-femei

2) Trenchul nude

Se spune că orice femeie trebuie să aibă în garderobă un trench nude. Acesta poate fi ușor integrat în ținute office, casual-chic dar și în ținute sport.

trench-nude-femei

3) Geaca matlasată

În această primăvară, geaca matlasată s-a găsit pe rafturilor tuturor retailerilor cât și caselor de modă. În culori uni sau cu imprimeuri cu dungi sau florale, acestea au fost primite cu entuziasm de fashionistele din toată lumea.

geaca-matlasata

Te așteptăm în magazinul Coax din Centrul Comercial Felicia pentru a desoperi și mai multe modele de hainuțe potrivite acestui sezon, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

(Visited 2.724 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii