Pregătește-te de vacanță cu All in one Cosmetics de la Centrul Comercial Felicia!

Vara aceasta, cosmeticele pentru vară și accesoriile potrivite pentru călătoriile de concediu le găsiți la insula All in one Cosmetics din Centrul Comercial Felicia!

Brandurile Flormar, Essence și singurele produse Catrice din Iași vă așteaptă la insula cu produse cosmetice și accesorii pentru înfrumusețare All in one Cosmetics, în fața Magazinului Gadget Shop!

felicia-iasi

????????????????????????????????????

Cu o gamă diversificată de produse, de la bigudiuri, pensete, pile, pensule pentru machiaj, borsete pentru machiaj, până la accesorii fashion precum brățări și bentițe, coronițe pentru păr, insula All in one Cosmetics vă pune la dispoziție produse de calitate, la prețuri accesibile.

felicia-iasi

felicia-iasi

felicia-iasi

De asemenea, în gama de cosmetite puteți găsi baze de machiaj, fond de ten, oje profesionale și din gama Flormar și Essence și, de asemenea, truse complete de machiaj, cu diverse culori și nuanțe – rose, nude sau mat, în funcție de ocaziile la care doriți să le folosiți.

felicia-iasi

felicia-iasi

felicia-iasi

felicia-iasi

În cazul în care doriți să faceți un cadou cuiva, produsele dumneavoastră își vor găsi la insula All in one Cosmetics și ambalajul potrivit, de aici putând achiziționa punguțe de cadou cu modele diverse.

felicia-iasi

felicia-iasi

Vă așteptăm la insula All in one Cosmetics de la Centrul Comercial Felicia, cu produsele și accesoriile necesare în vacanța de vară!

 

(Visited 1.404 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii