Petrecere cu super eroi!

super-eroi-web

Întâlneşte-te cu super eroul tău preferat!

Weekendul acesta, 27-28 septembrie 2014, cei mai tari super-eroi din lume vin la petrecere la Centrul Comercial Felicia! Spiderman, Superman şi Batman îi invită pe cei mici, la o oră şi jumătate de distracţie, jocuri şi concursuri.

supereroi2

Copii vor trebui să se întreacă într-o serie de probe propuse de supereroi – skandenberg, să scoată personajul negativ din cerc, să coloreze supereroul preferat, probe cu predare de ştafetă etc., pentru ca la final să primească diplomă de erou şi premii surpriză.

Participantii la concurs vor fi înscrişi automat la tragerile la sorţi pentru super premii: trollere, rucsace şi penare cu supereroi – oferite de Mis Valigeria.

DSC_07411

Câștigătorii extragerii din 27.09.2014 sunt:

Troler Spider Man: Todosi Sophia

Penar Spider Man: Roman Elena Teodora

Câștigătorii din 28.09.2014 sunt:

troler Hulk, Ironman și Captain America: Danilov Teodor

rucsac Țestoaseke Ninja: Grigoriu Răzvan

Evenimentul va avea loc lângă Centrul Cromatic din Centrul Comercial Felicia (situat în fața magazinelor Takko – Deichmann) atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 11.30-13.00. Accesul la petrecere este gratuit!

Concursuri cu premii şi multă voie bună!

Arăta-ne că eşti şi tu un adevărat supererou! Vino la Felicia costumat în eroul tău preferat iar noi te răsplătim cu premii garantate!

supereroi-verso-Copy5

Programările pentru concurs pot fi făcute la adresa de email: contact@felicia-iasi.ro sau la numărul de telefon: 0740.912.518.

Vă așteptăm cu drag la petrecere!

(Visited 655 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii