4 produse pentru îngrijirea părului de la Kallos

Suntem fericiți să vă anunțăm că începând cu luna aprilie, există Kallos în Centrul Comercial Felicia! Vă invităm așadar să faceți o vizită magazinului  pentru a găsi cea mai variată gamă de produse Kallos la prețuri super atractive.

Și pentru că știm că orice femeie acordă o atenție deosebită podobei capilare, fiind conștientă de importanța unui look impecabil, venim în ajutorul tău cu o selecție de 4 produse pentru îngrijirea părului de la Kallos:

1) Kallos Kjmn Spray De Păr Pentru Protecţie Termică

Spray de păr pentru protecţie termică, Kallos. Protejează părul de căldura emanată din uscător sau ondulatorul de păr. Păstrează echilibrul natural al părului, astfel încât acesta nu se usucă. Linia frizurii va deveni perfect definită şi netedă.

KJMN-spray-De-Par-Pentru-Protectie-Termica

2) SILKY Trivix – tratament pentru combaterea căderii părului

Datorită componenților cu extract vegetal, aceast tratament pentru par are un efect de întărire și regenerare, ajută la prevenirea căderii părului și creșterea normală a acestuia.

Mod de utilizare: După folosirea șamponului de prevenire a căderii părului Trivix, aplicați conținutul flaconului pe scalp și masați ușor, apoi uscați părul. Exclusiv pentru uz profesional.

SilkyTrivixPrevenzioneCaduta10fiale10ml-cmyk

3) Ser protector pentru vârfurile de păr uscate, despicate

Regenerează capetele de păr deteriorate. Folosind acest produs, părul devine neted, mătăsos, strălucitor. Se absoarbe imediat, nu lasă senzație de uleios. Formula inovatoare Keratrix formează o peliculă protectoare pe firele de păr.

ser-protector-fire-despicate-kallos

4) Kallos Flossy spray cu efect strălucitor

Creşte intensitatea culorii naturale şi a strălucirii părului si îl protejează de acţiunea dăunătoare a factorilor de mediu. Menţine aspectul mătăsos, lucios şi strălucitor al coafurii pentru timp îndelungat. Protejează părul de uscarea datorată razelor solare.

Kallos-Flossy-spray-cu-efect-stralucitor

(Visited 1.467 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii