Mine to Five – noua colectie smart casual TOM TAILOR

TOM TAILOR stie ca viata ta de zi cu zi inseamna mai mult decat 8 ore la birou si ca esti mai mult decat o persoana axata pe cariera. Esti femeie, partenera, mama, iubita, experta, o regina a cumparaturilor, un star de karaoke si o maestra in yoga.

TOM TAILOR  crede ca poti sa excelezi in fiecare zi, mai ales cand totul este conform regulilor tale. Stilurile care se adapteaza la noi, nu invers si care se pot mixa perfect cu tot ceea ce este distractiv si important pentru noi. Cu tinute sofisticate dar si casual, pentru ca indifferent de zi totul este conform regulilor tale.

NU PIERDE ECHILIBRUL DINTRE VIATA PERSONALA SI MUNCA

Din ce in ce mai multe femei lucreaza in zilele noastre . In acelasi timp, tendinta este sa se indeparteze de la tinutele formale si sa adopte tinutele smart casual. Mai mult decat atat, individualizarea este unul dintre marile trend-uri din ultimii ani.

Rutina zilnica a femeii inseamna mai mult decat 8 ore la birou. Ziua este plina de task-uri, responsabilitati si asteptari, de dimineata pana seara tarziu. Femeile isi doresc sa le fie recunoscuta munca dar vor si sa-si modeleze activ restul vietii.

Isi doresc sa faca acest lucru cu stil fara sa fie nevoite sa isi schimbe mereu garderoba. Femeile prefera articolele potrivite pentru birou dar si cele care se pot purta inafara lui. E timpul pentru tinute smart casual care arata minunat oriunde.E timpul pentru MINE TO FIVE!

(Visited 79 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii