SuperStar

Înfiinţată în 1993, accesând fonduri Sapard, Superstar a reușit ca în 2008 să construiască o fabrică nouă de preparate din carne, foarte modernă, la standarde europene, cu laborator propriu de analize fizico-chimice, cu linii tehnologice de ultimă generaţie.

În prezent, s-a ajuns, iată, la deschiderea celui de-al 28-lea magazin, pornind din nordul Bucovinei până în Ploiești; la un număr de peste 190 de angajaţi și la o cifră de afaceri (la finele anului 2016) de 8 mil. euro, iar lista produselor şi preparatelor din carne depăşind 120 de sortimente.

Dintre produsele care fac diferența, preparate după rețete proprii, merită menționate: salamul bucovinean, salamul haiducesc, minisalamul crud-uscat, cârnații „ca acasă”, cârnații bucovineni, cârnații rădăuțeni picanți; salamul, cârnații și micii din carne de vită; chișca bucovineană, toba afumată, crenvurștii extra cu piept de pui și cașcaval, pieptul de curcan presat, pieptul vânătoresc și cel haiducesc, șunca, ceafa și pastrama bucovineană, mușchiul bucovinean.

Superstar – preparate din Bucovina vă așteaptă cu produse și preparate proaspete, delicioase și vă invită în noul magazin din Felicia Shopping Center Iași pentru degustare!

(Visited 1.764 time, 1 visit today)

Apasă pe fotografie pentru a mări imaginea