Pepco

Brandul PEPCO face parte dintr-un holding internațional cu experiență în vânzări de peste 50 de ani, care în prezent  are 30 000 de angajați în cele peste 3 000 de magazine deschise în Europa, Africa și Australia.

Ce poți găsi la PEPCO? Tot ce ai nevoie pentru tine si familia ta!

Misiunea companiei este să ofere clienților lor cele mai bune produse și servicii la cele mai mici prețuri – în fiecare zi.  La PEPCO vei descoperi absolut toate produsele care îți sunt necesare în casă, cât și produsele de care tu și familia ta aveți nevoie.

Pentru EA: bluze, pulovere, tunici, rochii, fuste, pantaloni, pantaloni scurți, colanți, pijamale, cămăși de noapte, lenjerie de corp, căciuli, mănuși, eșarfe, ciorapi, șosete, accesorii, încălțăminte, bijuterii și produse cosmetice.

Pentru EL: cămăși, hanorace, tricouri, pantaloni, pantaloni scurți, geci, veste, pijamale, lenjerie, căciuli, fulare, accesorii.

Pentru casă: articole decorative, draperii, perne și pilote, cuverturi și pături, lămpi și veioze, echipamente pentru bucătărie, echipamente de baie, cutii pentru depozitare, articole pentru curățenie.

Pentru copii: îmbrăcăminte și accesorii bebeluși, cămși, bluze, tricouri, tunici, rochii, fuste, hanorace, treninguri, pantaloni, colanți, pijamale, lenjerie, căciuli, fulare mănuși, geci, veste, încălțăminte, costumații atractive.

Produse cu licență: jucării și echipamente pentru construit, lenjerie și pijamale, bluze și tricouri, perne și așternuturi, încălțăminte, accesorii.

Jucării și produse educative: păpuși, echipamente pentru construit, jucării interactive, jocuri, puzzle, mascote și jucării de pluș, cărticele și cărți de colorant.

Articole de sezon: Halloween, Crăciun, Paști, Ziua Îndrăgostiților, începerea școlii, vacanța de vară.

Articole de papetărie: caiete, creioane, pixuri, creioane colorate, carioci, hârtie colorată, blocuri de desen.

 

(Visited 12.234 time, 1 visit today)

Apasă pe fotografie pentru a mări imaginea