Kenvelo & Lee Cooper

KVL by Kenvelo 

Cu o istorie începută în 1989 în Praga, Kenvelo este brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Și, nu e așa că și voi aveți impresia că este pe piața din România dintotdeauna?

Dacă la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a început să dezvolte colecții sportswear ce cuprind t-shirts, bluze, pulovere și accesorii.

Pentru a ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectată și în noile modele ce își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor Kenvelo.

Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, cu câte 4 intrări ce capturează cele mai tari tendințe ale sezonului respectiv – Primăvară / Vară și Toamnă / Iarnă.

Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon astfel încât, la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

LEE COOPER

Lee Cooper este încă din anul 1908 un brand popular în lumea modei și, în special, în cea a denimului autentic. Compania britanică a fost înființată în zona East End a Londrei, de Morris Cooper, și a ajuns, la nivel global, sa fie un pionier al vestimentației casual, perfectă pentru activități cotidiene, dar și un pionier al denimului de calitate, cu care se identifică de mai bine de 100 de ani.

Datorită acestei pasiuni pentru denim și a dorinței de a fi fidel calității, brandul Lee Cooper a ajuns să fie recunoscut la nivel mondial și să aibă 40 de parteneri de vânzări în peste 100 de țări. Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucură este din ce în ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anunțând profit în creștere. Și, chiar dacă piesele colecțiilor sale sunt perfect ancorate în prezent, Lee Cooper nu uita în niciun an de cei trei piloni, pe care și-a construit identitatea: spiritul britanic, cultura muncii și muzica, oferind publicului sau haine care le combină perfect pe toate cele trei.

 

(Visited 8.120 time, 1 visit today)

Apasă pe fotografie pentru a mări imaginea