Ce va pune Mosul in ghetute?

Ce va pune Mosul in ghetute? Cel mai iubit eveniment de catre clientii Centrului Comercial Felicia, revine si in acest an cu o editie speciala.

Este acel moment din an cand mai presus de orice trebuie sa ne gandim la ceilalti si sa daruim. Cu acest gand in minte am plecat si noi la drum organizand cea de-a 14 editie a acestui eveniment. Astfel, vom bucura anul acesta clientii din sistemul de fidelizare Cromatic cu ghetute cu dulciuri dulciuri, ce pot fi accesate in baza punctelor de pe cardul Cromatic.

Si pentru a celebra cum se cuvine aceasta sarbatoare vom darui 400 de saculeti cu dulciuri si surprize, copiilor din cadrul Fundatiei World Vision. Sustinem astfel efortul celor de la World Vision de a face bine in comunitate.

Fundația World Vision este o organizație non-guvernamentală globală prezentă în aproape 100 de țări la nivel mondial, care își dedică activitatea bunăstării copilului. Peste 24.000 de copii din județele Iași, Vaslui, Ialomița, Vâlcea, Dolj și Cluj sunt susținuți în prezent prin programele lor.

Iar alte 200 de ghetute vor ajunge la copii din medii defavorizate prin intermediul asociatiei ASNatura. ASNatura este o asociatie locala ce se implica in diferite activitati care sa educe si ajute copii din medii defavorizate.

Editia speciala a evenimentului „Ce va pune Mosul in ghetute?”, de anul acesta, va aduce bucurie copiilor, dar si clientilor care detin card Cromatic.

Multumiri tuturor celor care au participat in anii trecuti!

Detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

 

 

(Visited 75 time, 1 visit today)