Momente dulci la shopping, de 17 ani

În această toamnă, aniversăm nu doar un an în plus, ci o mulțime de experiențe împărtășite cu tine! Fiecare moment petrecut împreună devine astfel o amintire ce completează cu drag rețeta unei sesiuni de shopping ideal.

Aniversarea celor 17 ani ne motivează să devenim mai buni și să vă oferim în continuare o experiență plină de momente dulci la shopping. Sărbătorim cei 17 ani cu premii instant și surprize colorate iar in perioada 8 – 22 octombrie cumpărăturile tale de pe galerie sunt răsplătite cu premii la Punctul de Premiere.

Iată cu ce premii aniversare instant te așteptăm:

  • Sticle cu vin
  • Sacoșe pentru cumpărături
  • Vouchere
  • Umbrele
  • Șorțuri de bucătărie
  • Spatule
  • Cutia cofetarului Coseli

Tombola aniversară: 17 vouchere de 700 de ron fiecare la Splend’Or  

Sărbătorim cei 17 ani de momente dulci la shopping cu 17 vouchere în valoare de 700 de ron fiecare la magazinul Splend’Or, pe care le vom oferi cadou la tombola aniversară. Câștigătorii vor fi extrași la finalul campaniei și vor fi publicați pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și aici.

*premiile se oferă in limita stocului disponibil, în baza bonurilor de cumpărături de minimum 170 Ron, de la magazinele de pe galerie, din perioada 8 – 22 octombrie. Bonurile de cumpărături trebuie să fie din ziua înscrierii pentru a putea participa la campanie.

 

Marți, 10 octombrie, surprize colorate vă așteaptă pe culoarul din mijloc!

 

De 17 ani ne bucurăm de momente dulci la shopping și sărbătorim printr-un decor care te va atrage cu siguranță.

Te provocăm să ai curaj și să zâmbești mai des, înconjurat de deocoruri dulci și inspirat de aniversarea celor 17 ani de Felicia. Punem in joc un super premiu – o camera video GoPro, care sa te ajute sa surprinzi toate momentele frumoase din viața ta. Detalii despre această activitate vei găsi cât de curând pe pagina de facebook Centrul Comercial Felicia.

 

Cei mici sunt așteptați și ei cu activități care să le îndulcească weekendul. Pe 12 și 13 octombrie, între 11:00 – 13:00 îi așteptăm pe culoarul din mijloc, lângă Punctul de Premiere pentru sesiuni colorate de distracție la clovnul cel vesel, premiate cu bomboane colorate, ca viata de la Felicia.  Iar ca totul sa fie ideal ii avem aproape si pe prietenii de la Andirino, pentru o sesiune de facepainting in cele doua zile de weekend.

 

 

Regulamentul campaniei AICI.

 

Regulamentul oficial este disponibil în mod gratuit, oricărui solicitant, fiind afișat pe site-ul www.felicia-iasi.ro. De asemenea, acesta este disponibil în copie, tot în mod gratuit, oricărui solicitant. Orice solicitare în acest sens poate fi făcută la Centrul de Premiere și / sau la Birourile Administrative din cadrul Centrului Comercial Felicia, Str. Bucium nr. 36, Jud. Iași, în atenția Departamentului de Marketing sau la numărul de telefon: 0232 239 600.

(Visited 400 time, 2 visit today)