Sensiblu

Inființată în 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma – cel mai mare grup farmaceutic din România.

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, optimistă, unde găsești intotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din Sensiblu unul dintre cele mai valoroase branduri și cea mai mare rețea de farmacii din România.

Personalul bine pregătit, consilierea de specialitate, comunicarea directă și prietenoasă cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile de informare și educare, experiența placută de cumpărare într-un mediu prietenos și implicarea socială sunt atributele care definesc Sensiblu.

Campaniile publicitare Sensiblu vin în întampinarea clienților săi încercând să le pună la dispoziție oferte cât mai avantajoase, un astfel de exemplu este campania „Sensiblu are grijă de oamenii în vârstă”, prin care Sensiblu suportă diferența de plată dintre prețul compensat de Casa de Asigurări de Sănătate și prețul de vânzare din farmacie al anumitor produse selectate, diferența ce ar trebui suportată de pensionari.

De asemenea, pentru a ușura procesul de achiziție al medicamentelor la Sensiblu, poți să-ți rezervi rețeta prin telefon sau internet pentru 24 de ore și să calculezi cât te poate costa dacă ridici tratamentul din Farmaciile Sensiblu.

Descoperă avantajele cardului de fidelitate Sensiblu

  • Ai 10% discount la orice tranzacție
  • Poți promova la statutul de client SILVER sau GOLD cu reduceri de pana la 12%
  • Te bucuri de toate ofertele speciale

Toate beneficiile cardului de fidelitate Sensiblu se acorda conform prevederilor regulamentului de Fidelitate Sensiblu, disponibil pe www.sensiblu.com.

Sensiblu, avem grijă să te simți bine!

(Visited 1.538 time, 1 visit today)