Profi Hair Shop

Brandul Profihairshop, renumit în țări precum Germania și Austria, s-a lansat în România în anul 2009 din dorința de a oferi frumusețe, eleganță și stil – excepțional reprezentate de produsele profesionale pentru îngrijirea părului.

Profihairshop se adresează atât saloanelor de înfrumusețare cât și utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gamă diversificată de produse: vopsele de păr, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, creme îngrijire, produse electrice pentru coafat.

“Fii propriul tău stilist!“ este provocarea lansată de lanțul de magazine Profihairshop de a folosi produse profesionale la domiciliu, sub îndrumarea consultanților tehnici din magazine.

Branduri comercializate:

L´Oreal Professional , Wella Professional, L´Oreal Kerastase , Londa Professional, Moroccanoil, Wella System Professional, Lakme, Joico, American Crew,  All4Hair, B.app, Cameo, Oro Therapy, Orofluido, Oro del Marocco, EXL,  Jim Jams, Hairgum, Pur Hair, Tigi,  Opi, Orly,Vinylux, Refectocil, Directions,  Mex, Alveola, Babyliss.

(Visited 1.889 time, 1 visit today)