Office Shoes

De la deschiderea sa din 1996, Office Shoes s-a transformat într-o retea de magazine prezenta in noua tari. Lantul de retail are in prezent peste 180 de locatii in diferite orase din Romania, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croatia, Bosnia & Hertehovina, Serbia si Muntenegru. Atat magazinele fizice, cat si magazinul online ofera o gama variata, in continua crestere, de branduri recunoscute la nivel international.
Cu doar cateva click-uri din confortul casei tale poti accesa brandurile internationale prezente la Office Shoes, iar reteaua de 37 de magazine fizice, situate in cele mai importante centre comerciale din tara iti permite sa achizitionezi acum produsele noastre intr-un mod accesibil.

Echipa Office Shoes este formata din oameni dedicati, atenti la detalii si profesionisti! Activitatea noastra se bazeaza pe performata si inovatie. Prin intermediul unei game variate de modele reusim sa venim in întampinarea nevoilor si preferintelor tale, dar si intregii familii, cu fiecare articol comercializat.

In magazinul Office Shoes, gasesti o gama variata de incaltaminte, ce poarta numele celor mai cunoscute branduri internationale.

Branduri disponibile: FILA, Converse, Guess, Lacoste, Vans, Skechers, CAT, Tommy Hilfiger, New Balance, Polo Ralph Lauren.

(Visited 1.906 time, 1 visit today)

Apasă pe fotografie pentru a mări imaginea