Digi Mobil

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii integrate de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii sub brandul Digi în Romania, Ungaria, Spania şi Italia.

Citește în continuare
Credius

Credius

Credius este o instituție financiară nebancară tânără care oferă soluții de creditare optime, dedicate persoanelor fizice.
Fiind parte a grupului de investiții american NEW . . .

Citește în continuare

Animax

Animax este un pet shop unde poți găsi tot ce visează animăluțele tale. Indiferent că ai un cățel, o pisică, o pasăre, o rozătoare, pești sau reptile, le vei putea oferi cele mai bune condiții și cea mai sănătoasă hrană dacă treci . . .

Citește în continuare

Arsis Vodafone

Arsis Trading este unul din cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de comunicații GSM din România și primul distribuitor de Vodafone din țară.

Scopul principal al celor de la Arsis este să își satisfacă clienții pentru ca . . .

Citește în continuare

Aqua Friendly Dry Cleaning

Aqua Friendly Dry Cleaning vă oferă servicii de curățătorie și spălătorie ecologică.

Înființată în anul 1993, s-a impus pe piață ca fiind o curățătorie ce utilizează curățarea uscată și oferă hainelor tale strălucirea de o . . .

Citește în continuare

BRD

BRD – Groupe Société Générale este prezentă în toate judeţele României printr-o reţea de 937 de agenţii.
BRD este o bancă de fortă, cu o tradiţie de peste 90 de ani . . .

Citește în continuare

Cadouri Personalizate

Magazinul de cadouri personalizate are ca activitate comercializarea produselor unicat sau de serie mică, personalizate.
Acest magazin se adresează în special persoanelor care au . . .

Citește în continuare

Germanos

Germanos vă invită în lumea celor mai noi tehnologii mobile oferindu-vă o gamă completă de produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii ale Telekom), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vânz . . .

Citește în continuare

Maviov

La Maviov, creativitatea și experiența stilistului se îmbină cu stilul fiecărei persoane pentru a-i pune în valoare frumusețea.

Principalele categorii de servicii oferite de Maviov sunt: coafură, manichiură, pedichiură, cosmetică facial . . .

Citește în continuare

ZTI Exchange

ZTI Exchange oferă clienţilor de la Felicia servicii bancare şi financiare de încredere. Nu ezitaţi să faceţi tranzacţiile de care aveţi nevoie cu ZTI Exchange, căci noi punem siguranţa clienţilor noştri . . .

Citește în continuare