Marelbo

Marelbo

Marelbo este un brand cu peste 40 de magazine în toată țara, de unde puteți cumpăra încălțăminte trudită de oameni harnici, din Bucovina, care au transmis acest meșteșug din generație în generație.
. . .

Citește în continuare

Intersport

Intersport este primul magazin multibrand de articole și echipamente sportive de o asemenea mărime și concept, care s-a deschis în România.
Filozofia Intersport este simplă!

Citește în continuare

Deichmann

DEICHMANN convinge şi în România cu deja cunoscutul concept de succes: pantofi moderni, de calitate, la preţuri extrem de convenabile şi cu serviciile deosebite oferite clienţilor.

Citește în continuare

Benvenuti

Benvenuti oferă cele mai bune produse de marochinărie și încălțăminte, dar și produse de îngrijire și întreținere a încălțămintelor din piele naturală. Produsele lor întrunesc condițiile pe care și . . .

Citește în continuare

CCC

Magazinul CCC vă oferă o gamă largă de produse din piele şi materiale textile pentru întreaga familie. De la pantofi eleganţi, până la încălţăminte de vară sau sport, CCC oferă soluţia potrivită atât . . .

Citește în continuare

ECCO

Filozofia mărcii ECCO pornește de la ideea că încălțămintea trebuie să se adapteze piciorului și nu invers. Misiunea ECCO este să ofere încălțăminte confortabilă, cu stil și de calitate superioară. . . .

Citește în continuare

Salamander

În magazinul Salamander vă aşteaptă un sortiment larg de încălţăminte modernă şi de calitate, un salon cu o ambianţă plăcută şi un personal consultant atent şi cu o înaltă competenţă. Salamander pro . . .

Citește în continuare
RVL

RVL

Compania RVL este un nume de succes pe piaţa de retail din România, remarcându-se prin stilul modern, plin de rafinament, aflat mereu în tendinţele internaţionale.

Elementele definitorii ale brandului RVL sunt originalitatea, rafinamentul, n . . .

Citește în continuare