Sensiblu

Inființată în 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din România.

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, optimistă, unde găsești intotdeauna recomandări competente și produsele . . .

Citește în continuare

Esența Plant

Esența Plant este un magazin cu produse naturiste, din diverse categorii: suplimente, cosmetice, produse de alimentație, ceaiuri, aromoterapie și suplimente pentru sportivi. Vă așteptăm în magazinul Esența Plan . . .

Citește în continuare
Drogheria Lara

Drogheria Lara

Drogheria Lara este al 10-lea punct de lucru deschis de rețeaua de farmacii Lara Farm. Prima Farmacie Lara Farm s-a deschis în anul 2006.
În Drogheria Lara, veți putea gasi acel . . .

Citește în continuare

dm drogerie markt

dm drogerie markt este unul dintre cele mai mari lanțuri de drogherii din Europa centrală, intrând în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în frumusețe, sănătate, îngrijire casă și bebe, cu o ofertă de

peste 14 . . .

Citește în continuare

Profi Hair Shop

Brandul Profihairshop, renumit în țări precum Germania și Austria, s-a lansat în România în anul 2009 din dorința de a oferi frumusețe, eleganță și stil – excepțional reprezentate de produsele profesion . . .

Citește în continuare
Kallos

Kallos

TORDAI HAIR COSMETICS este unic importator al produselor cosmetice gama KALLOS. Calitatea bună a produselor cosmetice este garantată prin folosirea celor mai avansate tehnologii, prin testarea şi selecţia riguroasă a materiilor . . .

Citește în continuare

D&P Perfumes

Istoria brandului D&P a început în anul 1999, în Ankara. Totul a pornit de la dorința de a oferi oamenilor parfumuri variate, de bună calitate, la prețuri pentru toate buzunarele.

Citește în continuare
Floare de Colţ

Floare de Colţ

Magazin naturist unde veţi găsi cu usurinţă o varietate de suplimente naturale, ceaiuri, condimente, produse cosmetice naturale, plante medicinale, batoane cu cereale, uleiuri naturale.
  . . .

Citește în continuare

Help Net

Înfiinţate în anul 1998, Farmaciile Help Net reprezintă astăzi unul dintre cele mai importante lanţuri naţionale de farmacii.
Cu standarde înalte, ce au în centru interesul . . .

Citește în continuare

Sephora

Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri cel mai chic. Dinamism şi simplitate, excelenţă şi libertate, educaţie şi plăcere . . .

Citește în continuare