Drogheria Lara

Drogheria Lara

Drogheria Lara este al 10-lea punct de lucru deschis de rețeaua de farmacii Lara Farm. Prima Farmacie Lara Farm s-a deschis în anul 2006.
În Drogheria Lara, veți putea gasi acel . . .

Citește în continuare

dm drogerie markt

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente.

Citește în continuare

Profi Hair Shop

Brandul Profihairshop, renumit în țări precum Germania și Austria, s-a lansat în România în anul 2009 din dorința de a oferi frumusețe, eleganță și stil – excepțional reprezentate de produsele profesion . . .

Citește în continuare
Kallos

Kallos

TORDAI HAIR COSMETICS este unic importator al produselor cosmetice gama KALLOS. Calitatea bună a produselor cosmetice este garantată prin folosirea celor mai avansate tehnologii, prin testarea şi selecţia riguroasă a materiilor . . .

Citește în continuare

D&P Perfumes

Istoria brandului D&P a început în anul 1999, în Ankara. Totul a pornit de la dorința de a oferi oamenilor parfumuri variate, de bună calitate, la prețuri pentru toate buzunarele.

Citește în continuare
Floare de Colţ

Floare de Colţ

Magazin naturist unde veţi găsi cu usurinţă o varietate de suplimente naturale, ceaiuri, condimente, produse cosmetice naturale, plante medicinale, batoane cu cereale, uleiuri naturale.
  . . .

Citește în continuare

Help Net

Înfiinţate în anul 1998, Farmaciile Help Net reprezintă astăzi unul dintre cele mai importante lanţuri naţionale de farmacii.
Cu standarde înalte, ce au în centru interesul . . .

Citește în continuare

Sephora

Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri cel mai chic. Dinamism şi simplitate, excelenţă şi libertate, educaţie şi plăcere . . .

Citește în continuare

Yves Rocher

Yves Rocher este marca numărul 1 în Franţa în domeniul parfumeriei şi cosmeticii feminine, fiind un brand definitoriu pentru cosmetica vegetală.
În România, primul magazin Y . . .

Citește în continuare