Arsis Vodafone

Arsis Trading este unul din cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de comunicații GSM din România și primul distribuitor de Vodafone din țară.

Scopul principal al celor de la Arsis este să își satisfacă clienții pentru ca . . .

Citește în continuare

Germanos

Germanos vă invită în lumea celor mai noi tehnologii mobile oferindu-vă o gamă completă de produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii ale Telekom), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vânz . . .

Citește în continuare

Gadget Shop

La Gadget Shop vei găsi o gamă variată de accesorii pentru calculatoare și telefoane mobile, jucării, produse video și audio. . . .

Citește în continuare

Media Galaxy

Media Galaxy este marcă a grupului ALTEX, lider pe piața românească de retail. Lansat în februarie 2004, Media Galaxy reunește toate atributele unui brand cu valențe occidentale: inovativ, internațional, atitud . . .

Citește în continuare

Orange Shop

În magazinul Orange, ieşenii pot beneficia de servicii de vânzare şi consiliere completă, pot profita de oferta variată de telefoane şi accesorii precum şi de toată gama de servicii mobile ale operatorului Ora . . .

Citește în continuare

SAY

Magazinele SAY sunt specializate în comercializarea cu amănuntul a produselor, accesoriilor şi serviciilor din sfera telefoniei mobile, televiziunii digitale, foto, IT şi multimedia.

Citește în continuare

Top Shop

Produsele best seller sau articolele originale văzute zilnic la posturile de televiziune pot fi cumpărate sau testate acum şi la magazinul Top Shop din Centrul Comercial Felicia.

Citește în continuare