Wok on By

Wok on By este un restaurant cu specific asiatic, situat pe culoarul cu linia caselor de marcat de la hypermarketul Carrefour.

Wok on By oferă preparate delicioase, gătite chiar sub ochii tăi, iar ingredientele sunt la alegerea ta! Îți creezi . . .

Citește în continuare

Simigeria Petru

Prețuim, de 77 de ani, tradiția covrigilor lui Petru. Covrigi calzi făcuți după rețeta de odinioară.

Ne găsești în 15 locații din Iași, mereu aproape, dacă ești în drum sper serviciu, mergi la școală/ liceu/ facul . . .

Citește în continuare

Ancora

Ancora -un magazin intim în care vei descoperi savoarea şi aerul Mediteranei.

Magazinul Ancora îţi oferă produse cu specific grecesc şi te îmbie să păşeşti în lumea fascinantă a produselor pe bază de măsline: ulei de măsline, cosme . . .

Citește în continuare

Carrefour

Carrefour îşi face datoria zi de zi pentru că are cel mai responsabil, optimist și dedicat personal. Principala sa valoare este aceea de a își ajuta clienții oferindu-le produse și servicii de calitate.

Citește în continuare

Produs în Bucovina

Produs în Bucovina vă oferă o incursiune în lumea fascinantă a produselor tradiționale din nord-estul țării. Aici puteți găsi: preparate din carne, lactate, fructe, toate produse în zona Bucovinei, produse fabricate tradițional. Cu sigura . . .

Citește în continuare

Spartan

Spartan este un concept original de restaurant ce îmbină elemente culinare esenţiale ale Greciei cu alte secrete ale bucătăriilor mediteraneene din perioada antică.

Restaurantul Spartan din Centrul Comercial Felicia este localizat vis a vis . . .

Citește în continuare