Centrul Comercial Felicia

Mathilde

Bucură-te de vară cu reduceri de la Mathilde


După cum spune şi sloganul lor, Mathilde vrea să te simţi bine cu ceea ce porţi pentru ca implicit să te simţi bine cu tine însuţi.

În această vară, Mathilde ţi-a pregătit cele mai bune promoţii pentru ca tu să te poţi bucura de vară aşa cum meriţi. Nu uita să treci în perioada 25 iunie – 20 august 2011 pe la Mathilde pentru a vedea ce ţi-au pregătit. Vei găsi promoţii de la 10 până la 50%, aşa că nu ezita, îmbracă-te, ia-ţi ceva bani la tine şi vino la Centrul Comercial Felicia pentru a-ţi achiziţiona cele mai frumoase articole de îmbrăcăminte de vară de la magazinul tău Mathilde.


****

MATHILDE este unul dintre brandurile românești de succes în vestimentația feminină, un brand prietenos, distinct, apropiat de femeile active, dinamice, întreprinzătoare, deschis către nevoile acestora, un brand mereu surprinzător, cu atribute legate de naturalețe, bucurie, libertate, personalitate și distinctivitate.

Sloganul MATHILDE este “Să te simți bine cu tine însăți prin tot ceea ce ești, faci și implicit porți!”

Stil “Vintage” adaptat trendurilor actuale, personalizări cu accesorii unicat și broderii manuale, materiale naturale – totul pentru ca fiecare clientă MATHILDE să se simtă UNICĂ!

Magazine MATHILDE: Brașov, Cluj, Iași, București (în amenajare) și Constanța.