KVL by KENVELO: URBAN ESCAPE – toamnă iarnă 2017/2018

Alarmă – snooze – „încă 5 minute” – trafic – claxoane- ”deadline-ul este azi!”! Nu este o scenă dintr-un film, este haosul cotidian cu care toți ne confruntăm.

De aceea, provocarea KVL din sezonul toamnă iarnă 2017/2018 vine sub forma unui URBAN ESCAPE. O abordare mult mai prietenoasă a mediului înconjurator și a întâmplărilor cotidiene.

Începe ziua cu o atitudine pozitivă și desăvârșește-ți mesajul prin piesele vestimentare pe care alegi să le porți.

Haine cu poveste, alături de care creezi amintiri.

Perechea preferată de jeans, cămașa nouă, un pulover subțire și o geacă cool, căci „poate va fi răcoare pe seară când mă văd cu prietenii.”

Fusta nouă și bluza a cărei culoare îți pune în evidența ochii, „pentru ieșirea la cinema cu tipul drăguț de la petrecere.”

W O M E N  C O L L E C T I O N

kvl+colectie+toamna+iarna+iasi+felicia

Prima parte a colecției face trecerea de la vară la toamnă și mizează pe ținute lejere, care îi permit femeii să fie atât în tendințe, cât și suficient de libră pentru a cuceri cotidianul.

URBAN ESCAPE cu bluze în linii curate, materiale și culori soft, mix de denim și piele ecologică, piese vestimentare ce ating direcții stilistice diferite: punk, college, minimalism scandinav.

Cămășile cadrilate devin piese cheie și, conform stiliștilor KVL by KENVELO, se poartă fie cu fuste din piele ecologică, fuste plisate – totul pentru un look punk, fie cu jeans în culori indigo, pentru o ținută college.

Interesante în acest sezon sunt și tăieturile pieselor vestimentare din colecția feminină. Tăieturi la propriu căci, designerii KVL au gândit decupaje în zona umerilor pentru un plus de modernism casual, transformând piesele basic în piese senzuale.

Jachetele, sacourile și gecile sunt esențialele colecției – atât prin funcționalitatea lor, cât și prin versatilitate. Sacouri din felurite texturi și croială cambrată pentru a fi purtate de către femei ce preferă stiluri vestimentare diferite – de la casual la smart casual și elegant. Jachete din material textil și geci din piele ecologică pentru femei dinamice și pline de atitudine. Toate pentru un URBAN ESCAPE de succes!

Un segment bogat în aceasta colecție îl constituie rochiile – piese vestimentare care, prin a lor lejeritate și calitate a materialelor, flatează siluetele feminine.

M E N  C O L L E C T I O N

În acest sezon, KVL aduce o serie de piese perfecte pentru viața tumultoasă de oraș, când păstrarea unui anumit stil modern și casual este foarte important.

Astfel, o bună parte a colecției cuprinde sacouri, pantaloni smart casual din materiale lejere, cămăși cu texturi simple și culori uni. Ceea ce va surprinde plăcut este calitatea materialelor, acest aspect devenind focusul principal al brandului.

Linia casual este exploatată în zona unui URBAN ESCAPE plin de dinamism, piesele funcționale ale colecției devenind item-uri esențiale: veste din fâș, geci bomber în culori puternice, hanorace și bluze din bumbac.

Activitățile cotidiene au un complice perfect fie că mergi la birou, școală sau ieșiri de weekend. Pantaloni confortabili, jeanși în croieli clasice și diferite nuanțe de albastru, t-shirt-uri statement și bluze lejere – toate ușor de combinat pentru ca, în fiecare dimineață, viața ta sa fie puțin mai ușoară.

kvl+colectie+toamna+iarna+iasi+felicia

kvl+colectie+toamna+iarna+iasi+felicia

(Visited 534 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii