Kenvelo toamnă-iarnă 2014/2015

New York, punctul de plecare al colecției Kenvelo toamnă-iarnă 2014/2015

New York, cel mai cosmopolit și cool oraș al momentului și locul care atrage permanent atenția întregii lumi, caracterizează perfect colecția Kenvelo de toamnă/iarnă 2014, care își extrage inspirația puternic din povestea lui Big Apple. Captând locuri, oameni și atitudini ce reprezintă perfect această metropolă americană, colecția emană un suflu tineresc, specific vieții newyorkeze.

KVL-Fall-Winter-14-1521

La baza colecției stau poveștile de dragoste ale unor tineri studenți, aflați în peisajul unic din Central Park, dar și în faimoasele săli de clasă și biblioteci universitare newyorkeze. Imaginea acestora este una care combină elementele hipster cu cele preppy, pentru un look puternic, influențat de clasica uniformă americană și caracterizat de libertatea de expresie și de un stil unic. Un alt punct de inspirație îl reprezintă atitudinea rock pe care o au ținerii în oraș, decorul industrial, arhitectura impresionantă și vacanța de iarnă.

Culorile acestei colecții sunt extrem de romantice și de suave, tonurile de roz fiind predominante la secțiunea pentru femei, în timp ce zona destinată bărbaților este caracterizată de nuanțe de albastru. Peste acestea se adaugă vișiniu și roșu, dar și culori precum alb, gri, bluemarin, turcoaz și mov. Nu lipsesc nuanțe de zmeură, albastru cobalt și roșu puternic, cărora li se alătură argintiul sau auriul.

Detaliile cheie sunt redate de nasturi și etichete metalice, detalii de tip patchwork, combinații de țesături diferite, fibre inegal colorate, materiale de tip color-blocking. Ca piese cheie enumerăm clasica jachetă americană de baseball, transformată într-o piesă tipică pentru studenți, articolele tricotate și bluzele cu mânecă lungă cu cifre și litere, fustele scurte cadrilate și cămășile. O parte importantă a colecției o reprezintă și piesele tricotate, care au fost realizate într-o gamă variată de tehnici, precum și jachetele matlasate și voluminoase de iarnă ori din imitație de piele sau puloverele cu ochiuri mari.

Atât colecția denim pentru femei, cât și cea pentru bărbați conține piese fashion și piese promo. Cele din prima categorie au detalii și culori mai interesante, în timp ce piesele promo au linii mai simple, ușor de combinat cu majoritatea articolelor KVL non denim. Culorile folosite sunt albastru clasic, albastru închis sau chiar negru. Pentru obținerea unui look vintage s-au folosit diferite tehnici de uzură, în timp ce eticheta de pe talie a fost înlocuită de broderia KVL DENIM.

WOMEN COLLECTION

Articolele incluse în colecția de femei Kenvelo toamnă-iarnă 2014/2015 au croieli noi, surprind la capitolul calitate, iar unele dintre ele sunt prezentate pentru prima dată

publicului Kenvelo. Colecția conține tricouri cu mânecă scurtă și mânecă lungă, cămăși din materiale țesute, topuri lejere din vâscoză, bluze supradimensionate cu mânecă lungă și umerii lăsați, confecționate dintr-o varietate de materiale, tricotaje ușoare realizate din fibre variate și într-un amestec de culori, pantaloni tip leggings cu imprimeu, jachete cu sau fără mâneci, bufante și cu print floral. Nu lipsesc din colecție fustele scurte cadrilate sau cu flori, cu croială creion sau A-line, și nici pantalonii din denim care au patru croieli: skinny, slim, straigh și bootcut.

KVL-Fall-Winter-14-1511KVL-Fall-Winter-14-1522

MEN COLLECTION

Colecția Kenvelo toamnă-iarnă 2014/2015 destinată bărbaților conține tricouri cu mânecă scurtă, mânecă lungă simplă și tip raglan, cămăși din materiale țesute, cărora li s-au adăugat detalii noi, de tipul nasturilor, al materialelor constrastante și al etichetelor țesute, bluze cu mânecă lungă și pantaloni sport în care se combină patchwork-ul și diferitele tehnici de imprimare. Din colecție fac parte și tricotaje realizate cu fire în mai multe culori și prelucrate cu ajutorul unor tehnici diferite, jachetele confecționate din materiale variate, pentru un look trendy și puternic și pantalonii din denim. Aceștia au 5 croieli: super slim (o noutate pentru Kenvelo cu rezultate excelente la purtare, datorită elastanului din compoziție, care oferă confort sporit), slim, straight, regular și loose. Designul acestora a fost îmbunătățit față de sezonul anterior, însă, prin adăugarea unor buzunare și a unor cusături special făcute pentru ranforsarea perechilor de jeans.

KVL-Fall-Winter-14-1517KVL-Fall-Winter-14-1510

Te așteptăm la Centrul Comercial Felicia să descoperi întreaga colecție!

(Visited 2.077 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii